İçeriğe geç

Saray'da Kanyonda Mahsur Kalan 2 Kişi ve Su Baskını Tehlikesi Yaşayan Aile Kurtarıldı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle kanyonda mantar toplarken mahsur kalan 2 kişi ile su baskını riski bulunan evdeki 6 kişilik aile ekipler tarafından kurtarıldı.

E-Tekirdağ Haber Merkezi · · 1 dk okuma

Saray'da Kanyonda Mahsur Kalan 2 Kişi ve Su Baskını Tehlikesi Yaşayan Aile Kurtarıldı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış nedeniyle dereler taştı. Kanara Kanyonu'na mantar toplamaya giden 2 kişi, derenin debisinin yükselmesi sonucu karşı tarafta mahsur kaldı. İhbar üzerine bölgeye yönlendirilen AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri, mahsur kalan kişileri iş makinesi yardımıyla güvenli şekilde kurtardı.

Aynı ilçenin Safaalan Mahallesi'nde ise su baskını tehdidi bulunan bir ev ekipler tarafından boşaltıldı. Evde yaşayan 6 kişilik aile, belediye tarafından otele yerleştirildi.

Kaynak: E-Tekirdağ

Haberdeki yerler ve veriler

Bu bölüm, haberde adı geçen yerlere ve kişilere göre sitemizin veri sayfalarından otomatik eklenir; her kartta verinin kaynağı ve yılı yazılıdır.

Bu konuda daha önce

  1. Saray'da Dere Taştı: Köprü Ulaşıma Kapandı

    · #Sel ve Su Baskını · Saray

Diğer yaşam haberleri