Milletvekili Taşçı'dan Trakya'nın Kurtuluş Yıl Dönümü ve Çevre Vurgusu
İYİ Parti Milletvekili Selcan Taşçı, TBMM'de yaptığı konuşmada Tekirdağ'ın kurtuluş yıl dönümünü kutlayarak geçmişteki vatan savunması ile günümüzdeki mülkiyet ve çevre mücadelesi arasında bağ kurdu.
E-Tekirdağ Haber Merkezi · · 1 dk okuma

Fotoğraf: Selcan Taşçı
İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Taşçı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nda Tekirdağ ve ilçelerinin kurtuluş yıl dönümleri dolayısıyla bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında Trakya'nın tarihsel süreçteki işgallerini, Millî Mücadele dönemindeki fedakârlıkları ve bölgenin simge isimlerini andı.
Geçmişteki vatan savunması ile günümüzdeki mülkiyet ve çevre mücadeleleri arasında bağ kuran Taşçı, Trakya genelinde toprakların, suyun ve gıda güvenliğinin korunması için sürdürülen çalışmalara değindi. Bölgedeki acele kamulaştırma kararlarına ve çevre sorunlarına karşı mülkiyet ile çevre hakkını savunmaya devam edeceklerini belirtti.
Bilgiler, Kapaklı Gazetesi tarafından yayımlanan habere dayanıyor.
Bu konuda daha önce
- Milletvekili Avşar'dan Ticaret Bakanlığı Bütçesine Eleştiri
· #Siyaset · Kapaklı
- AK Parti Ergene İlçe Başkanı Himmet Özcan İstifa Etti
· #Siyaset · Kapaklı
- Kapaklı'da Tren İstasyonu ve Ulaşım Sorunlarına Tepki
· #Siyaset · Kapaklı
- Kapaklı'da Çınarlar ve Öğrenciler Bir Araya Geldi
· #Tarih ve Kültür · Kapaklı
- Mestan Özcan'dan Belediye Başkanı Akay'a Ziyaret
· #Siyaset · Kapaklı



