Vali Soytürk: Tekirdağ'a 11 Bin 500 Sağlık Turisti Geldi
Balkan ülkelerinden gelen tur operatörleri Çorlu'da sektör temsilcileriyle buluştu. Toplantıda konuşan Vali Recep Soytürk, kente sağlık turizmi kapsamında 11 bin 500 kişinin geldiğini açıkladı.
E-Tekirdağ Haber Merkezi · · 1 dk okuma

Fotoğraf: Tekirdağ Valisi Recep Soytürk
Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile Trakya Kalkınma Ajansı koordinasyonunda düzenlenen program kapsamında, Balkan ülkelerinden gelen tur operatörleri sektör temsilcileriyle bir araya geldi. Çorlu'da bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşmalar yapıldı.
Toplantıya katılan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, kentin güvenli ve huzurlu yapısıyla öne çıktığını belirtti. Balkan ülkelerinden daha fazla ziyaretçi ağırlamak istediklerini ifade eden Soytürk, sağlık turizmi kapsamında kente 11 bin 500 kişinin geldiğini ve bu sayının artmasını beklediklerini kaydetti.
Kaynak: Tekirdağ Valisi Recep Soytürk



