Efe Sokak Parkı Revize Çalışmaları Başladı
Çerkezköy Belediyesi, Bağlık Mahallesi'ndeki Efe Sokak Parkı'nda yenileme ve revize çalışmalarına başladı.

Kentimiz genelinde bulunan park ve yeşil alanlarda revize çalışmalarının devam ettiğini belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Bağlık Mahallemizde bulunan Efe Sokak Parkımızdaki revize çalışmalarımıza başladık” dedi.
SPOR VE OYUN GRUPLARI SÖKÜLÜYOR
Çerkezköy Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Bağlık Mahallesi Efe Sokak Parkı’nda gerçekleştirilen revize çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Vahap Akay, “İlk etapta parkımızdaki deforme olmuş eski oyun gruplarını ve spor gruplarını söküyoruz. Söküm çalışmalarının ardından parkımızda, elektrik hattı çekimi ve sulama sistemi montajı yapılacak. Daha sonra spor alanları ve oyun alanları oluşturulacak. Kauçuk zemin döşeme, peyzaj ve aydınlatma çalışmaları ile parkımızdaki revize işlemleri tamamlanmış olacak” dedi.
DAHA YAŞANILABİLİR BİR ÇERKEZKÖY İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Efe Sokak Parkı’nın, revize çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayarak çocuklarımız ve ailelerimiz için daha kullanışlı ve keyifli bir hale getirileceğini sözlerine ekleyen Başkanımız Akay, “Daha yaşanılabilir bir Çerkezköy için çalışmaya devam edeceğiz” açıklamalarında bulundu.
Kaynak: Çerkezköy Belediyesi · Bu haber kurumun resmi duyurusundan otomatik olarak alınmıştır.
