Çerkezköy'de Şehit Erdem Uçar Ortaokulu'nu Su Bastı
Çerkezköy'de etkili olan sağanak yağış nedeniyle Şehit Erdem Uçar Ortaokulu'nun bodrum katını su bastı. Öğrenciler tedbir amaçlı tahliye edilirken, itfaiye ekipleri su tahliye çalışması başlattı.
E-Tekirdağ Haber Merkezi · · 1 dk okuma

Temsili fotoğraf · Dosseman, CC BY-SA 4.0 · Wikimedia Commons
Çerkezköy'de etkisini gösteren sağanak yağış, Şehit Erdem Uçar Ortaokulu'nda su baskınına neden oldu. Okulun bodrum katı suyla dolarken, öğrenciler olası olumsuzluklara karşı tedbir amacıyla tahliye edildi.
İhbar üzerine sevk edilen itfaiye ekipleri vidanjörle su tahliye çalışması başlattı. Çalışmalara okul personeli ve aile birliği üyeleri de destek verirken, okulda her yağmurda aynı sorunun yaşandığı öğrenildi.
Bilgiler, Çerkezköy Bakış tarafından yayımlanan habere dayanıyor.
Haberdeki yerler ve veriler
Okul
Çerkezköy
- Bağlık Mahallesi, Karacaoğlan Sokak No:1/1, Çerkezköy
- Mahalle: Bağlık Mahallesi
Veri: OpenStreetMap
Bu bölüm, haberde adı geçen yerlere ve kişilere göre sitemizin veri sayfalarından otomatik eklenir; her kartta verinin kaynağı ve yılı yazılıdır.
Bu konuda daha önce
- Çerkezköy'de Kuvvetli Sağanak Ulaşımı Aksattı
· #Sel ve Su Baskını · Çerkezköy
- Çerkezköy'de Anaokulu Öğrencileri Atıklardan Kompost Toprak Üretti
· #Okullar · Çerkezköy
- Çerkezköylü BİLSEM Öğrencisi Akıllı Atık Projesiyle Başarı Kazandı
· #Okullar · Çerkezköy
- Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Sanal Gerçeklik Eğitimi
· #Okullar · Çerkezköy
- Çerkezköylü Öğrenciler Ankara'da Tarihi Gezi Düzenledi
· #Okullar · Çerkezköy



