Tekirdağ Emniyeti'nden Telefon Dolandırıcılığı Uyarısı
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtıp para ve altın talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, son zamanlarda artan telefon dolandırıcılığı vakalarına karşı vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Dolandırıcıların kendilerini polis, savcı veya hâkim olarak tanıtarak korku ve panik yarattığı belirtildi.
Emniyet açıklamasında, hiçbir kamu görevlisinin telefonda para veya altın talep etmeyeceği vurgulandı. Şüpheli durumlarda çağrının sonlandırılması ve 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bilgi verilmesi istendi.
Kaynak: Tekirdağ Bakış · Bu metin, kaynakta yayımlanan haberden kısaltılarak özetlenmiştir. Haberin tamamı için kaynağa gidin.